За нас

Магазин за тениски Дринкозавър съществува от 2009г. През годините сме преминали през почти всички технологии за печат на текстил, в стремежа си да предоставим възможно най-качествен продукт на клиентите си.

Преди повече от 7 години, когато DTG (директен печат на тесктил) беше все още малко позната технология в България, ние се сдобихме с първия си принтер. През следващите години се сдобихме с още един принтер, машина за предварителна обработка на тениски, 3 преси и не на последно място - мастила, които от една страна да не се изпират на 2-ро пране и от друга страна да постигат невероятни цветове (естествено, мастилата са абсолютно безвредни за кожата и притежават всички необходими сертификати).

Освен модерна печатна база разполагаме и със склад с над 2000 от най-поръчваните артикула, което ни дава възможност да изпълняваме поръчки в кратки срокове.

Екипът ни е от няколко души, които са тясно специализирани в различните аспекти на печата.

  • Квалифициран дизайнер
  • Оператори и подръжка на принтер за директен печат
  • Оператор на режещ плотер и специалист сублимация (сувенири)
  • Обслужване на клиенти

За нас най-важните фактори са опитът и проследяването на новите технологии. Новите технологии са прекрасно нещо, но ако човек няма необходимия опит, лесно би се подвел да вземе погрешно решение, отчитайки погрешните фактори. Натрупаният през годините опит ни дава възможност да предлагаме, само най-качественият печат на текстил.