Дринкозавър на 10 години :)

След като 2016г. минахме първите 7 години,
2019 г. завършихме и основнто си образование 🙂

За тези 10 години, може да се каже, че извървяхме един дълъг и изпълнен с непредвидени обстоятелства път. Път през, който се научихме да се справяме, както с технологичните предизвикателства, така и с чисто икономическите.

Най-важното за нас остава удоволствието от това, което правим и желанието ни за постоянно развитие и удовлетворяване на потребностите на нашите клиенти.


Началото на Дринкозавър

започна през 2009г, юни месец, когато пристигна първата ни термотрансферна преса. Тъй като технологиите в България тогава бяха доста ограничени, решихме да наблегнем на интересни готови термотрансферни щампи, които внасяхме директно от Америка. Първите няколко години, дейността ни беше свързана основно с печат на тениски на мото-мероприятия (на място).

2011г. отворихме първия си магазин на доста тематично място – втория етаж на заведение в центъра на София.

Не след дълго се разширихме и се преместихме на ул. Пиротска 3, където изкарахме следващите 7години, преди да преминем изцяло онлайн.

През 2013г. купихме първия си принтер за директен печат (DTG). Следващите 2-3 години бяха изпълнени с ежедневни предизвикателства, свързани с несъвършената по онова време технология. Налагаше се да се справяме, както с техническата поддръжка на принтера, така и с недостатъчно качествените консумативи – мастила, оптимизатори, тениски и т.н.

От 2015г. започнахме всяка година да добавяме различни машини, които освен да улеснят процеса на печат, допринесоха и значително за увеличаване на производителността ни и качеството на печат.

През 2018г. завършихме сайта ни с платформа, единствена и уникална, която обединява функционалности от редица други, които да дадат възможност на нашите клиенти да поръчват бързо и лесно, дори през мобилно устройство. Естествено, ежедневно подобряваме функционалностите и се стараем да улесняваме максимално процесът на правене на поръчка.

Следвайки технологичното развитие, няма да останем безучастни и през 2019г, като септември ни предстои да добавим още един принтер от най-ново поколение, към технологичната ни база.


Кой стои зад Дринкозавър?

Към момента екипът ни е скромен, но качествен 🙂 и се състои от 4-ма души:

Началника

Психолог-бъдещ маркетолог, който се занимава с всичко от печата на тениски до маркетинга на Дринкозавър.

BlagoF

Графичен дизайнер, който се грижи както за персоналните проекти, така и с поддръжката на сайта ни и всичко свързано с графика и дизайн 🙂

Владко

Мастър технолог, човекът който прави чудеса от храброст, за да изпълним поръчките в срок и естествено, достатъчно качествено.

Кака

Мастър психолог, който води комуникацията с клиентите и се грижи за здравословната работна среда 🙂


Актуални празнични подаръци

  • от 15.06 (00.00ч.) и до 16.06 (23.59ч.) – За всяка направена поръчка през сайта ни получавате 30% отстъпка. Важи при условие, че не ползвате други отстъпки за конкретната поръчка.
0 0 votes
Article Rating
Сподели:
Абонирай се
Известие за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments