Дропшипинг на тениски с печат

Тениските с печат са един от артикулите, за които почти всеки човек има поне един рафт отреден в гардероба си. Персонализираните тениски с печат, от своя страна, намират все по-широко приложение. Силно развиващата се индустрия дава възможност да се предлагат висококачествени и издръжливи тениски с печат дори в малки, средни и единични тиражи. Това доведе и до значително нарстване на търсенето на дропшипинг на тениски с печат и подобни артикули.

Възможностите за осъществяване на приходи от тениски с печат са много и разнообразни. Всичко зависи единствено от Вашите опит, умения, мотивация и цели.

Опитът ни показва,че хората, които навлизат в сферата на директния печат на тениски са няколко типа:

  • действащи рекламни агенции
  • дизайнери, художници и т.н.
  • действащи търговци, желаещи да разширят асортимента си
  • други ентусиасти

Най-често това са и хората, които закупуват собствено оборудване за директен печат на текстил. Повече за Собствено оборудване vs под-изпълнител (outsourcing), прочетете тук!

Действащи рекламни агенции и печатници

В отговор на нарастналото търсене на тениски с пълноцветен печат на по-малки тиражи (50-100-200бр), все повече рекламни агенции и печатници се ориентират към предлагането на директен печат на тениски. В зависимост от търсенето и възможностите за предлагане голяма част от агенциите ползват подизпълнители.

Нашето предложение: Ние от Дринкозавър разполагаме с 2 принтера за директен печат, което ни дава възможност да печатаме малки и средни тиражи в сравнително кратки срокове. Ако проявявате интерес не се колебайте да се свържете с нас!

Дизайнери, художници и други

Ако имате дизайни подходящи за печат на тениски, бихте могли да се възползвате от услугата ни дропшипинг или партньорските ни програми. Подходящи са за хора, които имат или са в процес на изграждане на собствена марка или аудитория.

Нашето предложение: Възползвайки се от нашите партньорски условия Вие получавате постоянна отстъпка, независимо от количеството. Предлагаме и директно изпращане (дропшипинг на тениски с печат) до вашите клиенти без излишно забавяне и счетоводно усложняване.

Търговци

Ако вече имате разработен магазин – онлайн или физически, може да разширите асортимента си, като предлагате персонализирани тениски и други артикули. По този начин ще достигнете до по-широка аудитория и ще привлчете повече потребители.

Нашето предложение: Получавате постоянна отстъпка без минимални изисквания за количество, като имате възможност да предлагате, както Ваши дизайни, така и дизайни от нашия каталог. Предлагаме и директно изпращане (дропшипинг на тениски с печат) до вашите клиенти без излишно забавяне и счетоводно усложняване.

Други ентусиасти

Всички, които са решили, че тениските с печат са просперираща ниша, в която имат какво да предложат на потребителите.

Независимо, дали се идентифицирате с някоя от посочените групи или не, ако имате нужда от директен печат на тениски, не се колебайте да се свържете с нас. Отворени сме да обсъдим различни варианти за сътрудничество!

5 2 votes
Article Rating
Сподели:
Абонирай се
Известие за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments