Сайтове с безплатни картинки

В тази статия съм събрал някои от по-известните сайтове с безплатни картинки, чрез които можете да си направите дизайн за тениска, който ние пък да отпечатаме :).

1. Freepik.com

Freepik е един от по-известните сайтове с безплатни картинки. Ресурсите са подредени спрямо вида си: снимки, векторни, икони и psd файлове. Има много голям архив, като някои от изображенията изискват премиум акауннт.
От тук бихте могли да изтеглите изображение и да си направите проект за щампа, а ние да го отпечатаме на тениска, суитшърт или друго от нашия каталог.

2. Retrovectors.com

Доста интересен сайт с ретро-дизайни. Има много безплатни изображения които бихте могли да използвате в своя дизайн за щампа.

3. Brandeps.com

Сайт с множество лога на известни марки. Хубавото е че всяко едно лого може да изтеглите във векторен и растерен вариант. Също така има и голям архив с иконки.

4. Stockio.com

Още един сайт с голямо разнообразие от изображения, като тук в допълнение има и шрифтове. За жалост повечето шрифтове не са кирилизирани.

5. Flaticon.com

Страница с архив от иконки. В днешни дни дизайните с икони и емотикони набират все повече популярност.

6. Pixabay.com

Не на последно място е Pixabay, най-хубавото на този архив е че изображенията публикувани на него са с напълно безплатен лиценз.

Направете си дизайн за щампа и ние ще го отпечатаме на продукт по ваш избор от нашия каталог. Ако пък смятате че няма да се справите може да ни изпратите идеята си и ние да направим проект по нея.
В някои от следващите статии ще се опитам да опиша основните стъпки за изработване на щампа в някои от по-известните софтуеъри за дизайн (като Photoshop като Illustrator ).

0 0 votes
Article Rating
Сподели:
Абонирай се
Известие за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments