Качествени тениски с печат от Дринкозвър

Не е тайна, че само качествен печат не е достатъчно. За да бъде с високо качество крайният продукт е необходимо, освен качествен печат, но и качествен текстил. Това е формулата, която предизвиква ефекта „Уау“ или иначе казано, положителната обратна връзка. Иии, тъй като, за нас положителната обратна връзка е от изключително значение, заложихме на принцип за подбор на текстил само с високо качество, а да можем да предоставим на наите клиенти само качествени тениски с печат.

За да поддържаме ефекта „Уау“, се налага да преустановим „дружбата“ си с един от най-продаваните през годините модели на тениски – Valueweight на Fruit of the Loom. Въпреки усилията на бранда да подобрят модела, не успяха да постигнат равновесие между цена и качество, което да отговаря на нашите възприятия за качествен продукт.

Ако искаш да научиш повече за промените в продуктовия ни каталог виж статията в блога ни Промени в продуктовия каталог на Дринкозавър.

Критерии за избор на текстил

Преди години изборът на текстил беше изключително ограничен. С времето и развитието на технологиите това се промени и сега имаме голям избор от производители на текстил за печат по поръчка. Ясно е, че няма как да поддържаме и предлагаме всички продукти и за това подбираме по определени критерии продуктите, които предлагаме на сайта.

За да разбереш, дали текстилът ни отговаря на твоите критерии за качество, ще формулираме критериите, по които избираме кои продукти на кои брандове да предлагаме:

Качествена материя за тениски

На първо място е материята. Тя трябва да е мека и приятна. Когато я облечеш, да си кажеш „Ама, много е удобна и приятна тази тениска“.

Кройка за качествени тениски с печат

Кройката е от голямо значение. Предлагаме разнообразни модели тениски, особено дамски, които предлагат различен fit, който да отговори на различните потребности. За мъжете също сме предвидили по-свободни и по-„fitted“ модели.

Качествена материя за директен печат

Материята да бъде подходяща за директен печат. Дори и най-приятната материя понякога се оказва не толкова подходяща за печат. За това, винаги тестваме издръжливостта на текстила и печата при многобройни пранета. Преди да предложим нов продукт, трябва да сме сигурни в неговите качества.

Разнообразие от качестеени тениски с печат

Интересни модели. Стараем се да подбираме интересни, модерни и различни модели тениски, които тестваме и одобряваме.

Дистрибуцията. Стараем се да предлагаме продукти, които са с наличности или бърза доставка.

Не на последно място е качественият контрол на производителя. Дори да работим с най-страхотнитните тениски, ако всяка 10-та има фабричен дефект, то усилията ни да предоставим качествен краен продукт са напълно обречени.

Както виждаш, продуктите, които предлагаме са специално подрбани и тествани преди да бъдат качени на сайта. За нас не е важно да предлагаме само разнообразие, за нас е важно да предалгаме качествено разнобразие.

0 0 votes
Article Rating
Сподели:
Абонирай се
Известие за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments