Проект за печат по твоя идея

Ако имаш идея за щампа или картинка, която не покрива изискванията за печат, но много искаш да бъде отпечатана на тениска, суитчър, чаша или друго, няма проблем! Разполагаме с дизайнер, който може да изготви проект за печат по твоя идея.

За да бъде изработен проект за печат по твоя идея, виж стъпките по-надолу.

Етапи:

I. Запитване

Изпрати запитване за печат на тениски

Описанието е в основата на удовлетворяващия проект. За да получиш най-добрия краен резултат е добре да изпратиш подробно и ясно описание за дизайна:

  1. Подробно опиши каква е идеята за дизайна.
  2. В какъв стил искаш да бъде (шеговит, сериозен и т.н.).
  3. Примерните изображения помагат много при изготвянето на проекта.
  4. Ако има текст, посочи как да бъде разположен и изписан, като позиция, шрифт, цвят и т.н. (ако не можеш да прецениш, оставиш това решение на дизайнера).
  5. Посочи на какъв продукт ще се отпечата дизайна (примерно: черна дамска тениска с къс ръкав). Всички продукти можеш да видиш в каталога ни.
  6. Избери датата на която трябва да получиш готовия продукт/и. Имай предвид, че срокът за изработка на дизайн не е включен в срока за изработка на продукт, който е 3-5 работни дни.

След като изпратиш своето запитване, нашият дизайнер ще ти изпрати цена за изготвянето на проекта. Цената се формира от сложността на дизайна. Ориентировъчни цени може да видиш на „Цени и срокове за изработка„.

Цената се отнася за изготвянето на 1 проект.

Това онзачава, че цената за изготвяне на дизайн ще бъде начислена еднократно, без значение върху колко продукта се печата дизайна. Ако след време решиш, че искаш да напечатаме още продукти с изготвения проект, се запаща само стойността на продуктите и печата.

В случай, че се изготвят различни проекти, за всеки проект се заплаща допълнително.

Въпреки че, дизайнерът ни е много добър, все пак не е вълшебник и има проекти, които не могат да бъдат изпълнени или поне не на посочени в сайта цени.

II. Изготвяне на проект

Изработване на дизайн за печат на тениски

След като сте уточнили цената за изготвяне на проект за печат по твоя идея, е необходимо да направиш поръчка през сайта ни. В поръчката добавяш само продукта/ите, на които искаш да се отпечата дизайна. В ‘количката“ има поле за коментар, в което е необходимо да напишеш „Изготвя се проект„.

След като получим поръчката, нашият дизайнер ще се заеме с проекта.

В рамките на 24-48ч. (освен ако не е посочен различен срок) проектът ще бъде готов. Дизайнерът ни ще ти изпрати визуализация за избраните продукти, която да одобриш или коригираш.

Имай предвид, че всяка промяна на проекта може да увеличи срока за изпълнение и евентуално цената. Някои промени са малки и лесни за изпълнение, но други изискват допълнително време и ресурси.

III. Приключване на поръчката

печат по твоя идея Дринкозавър

След като одобриш своя проект, поръчката се прехвърля на колегите за печат и доставка.

Ако след време решиш, че искаш дизайнът да бъде отпечатан отново, няма проблем, пазим архив с всички проекти, които сме правили. Необходимо е само да посочиш номера на първата поръчка, към която е бил дизайна.

0 0 votes
Article Rating
Сподели:
Абонирай се
Известие за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments