Какво ново?

През последните 6-8 месеца целият екип на Дринкозавър беше изцяло отдаден както на подмяна и подобрение на печатните технологии, така и на добавяне на нови продукти. За да бъдем напълно уверени в качеството на печат, което предлагаме ни беше необходимо известно време за „проби и грешки“. Същевременно добавихме и редица нови модели висококачествени тениски, които да допринесат за ефекта „Уау“ от крайния продукт (качествена тениска с качествен печат). Не на последно място дойде време и за актуализиране на визията ни.

Ново оборудване

След 7 годишна служба, в стила на „Война и мир“, се наложи да пенсионираме ветераните (2бр. Epson 4880 DTG) и се сдобихме с една от най-добрите машини за директен печат на пазара (Brother GTX Pro).

Благодарение на новото попълнение успяхме да подобрим значително качеството и издръжливостта на печата, както и да увеличим производителността.

Принтер за директен печат Brither GTX Pro

И, за да не му е скучно на Brother-а…

Сублимационен принтер

…му взехме компания в лицето на нов сублимационен принтер Epson SC-F500, с който успяхме да разширим предлаганите сублимационни продукти, както и да съкратим времето им за производство.

Нови продукти

Един от проблемите, с които отдавна се сблъскваме е, че готин печат на бюджетна тениска е трудно изпълнима комбинация и често е по-голям разход, отколкото задоволителен резултат. Това ни мотивира да добавим (ще продължим да добавяме) все повече и повече различни модели висококачествени тениски.

Следват някои от новите продуктите, които добавихме:

Тениски и чанти

  • Постоянно разширяваме асортимента от модели и цветове на продуктите на Stanley/Stella, които се отличават с изключително качество и разнообразие на модели и уникални цветове.

Канчета и чаши

  • Добавихме и любимите ни планинарски канчета в разнообразни цветове и страхотен матов ефект.

Метално канче Damasco и Емайлирано матово канче – цветно

Суитчери

  • Топли, меки и комфортни, суитчерите на Stanley/Stella ще задоволят и най-високите очаквания за качествен суитчер. Материята е 85% органичен памук и 15% рециклиран полиестер.

Нова визия

Няма да крия, че много си харесваме логото и ще ни е трудно да се разделим с него, но все пак дойде време да бъде леко „освежено“.

Дринкозавър лого

 За да си винаги в крак с новостите, последвай ни:

Това са само част от новостите, които сме замислили за периода 2021/22г.

Това, което още ни предстои е:

  • ново оборудване за още по-висока производителност
  • добавяне на още нови продукти на различни брандове
  • и много други, които, за сега, ще запазим в тайна 🙂

Направи поръчка сега,

за да се увериш в качеството, което предлагаме!

5 1 vote
Article Rating
Сподели:
Абонирай се
Известие за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments