Сайт за създаване на интересни надписи за тениски

В тази статия ще Ви представя страницата FontMeme.com, с помоща на която можете да създавате интересни надписи, както за тениски, така и за други проекти. На страницата има предоставени множество шрифтове, чрез които може директно да създадете надпис, който да изглежда като заглавието или логото на някой известен сериал, игра, музикална група и мн.др.

Страницата е разделена на 3 раздела:

  • Fonts in Use“ (Шрифтове в употреба) съдържа публикации за шрифтове, използвани в лога, филми, телевизионни предавания, видео игри, книги и други;
  • Text Generator“ (Текстови генератор) съдържа прости инструменти, които ви позволяват да създавате графики с шрифтове от различни стилове, както и различни текстови ефекти;
  • Fonts Collection“ (Колекция на шрифтове) е мястото, където можете да разглеждате и филтрирате и изтегляне на безплатни шрифтове.

Text Generator

Разделът, който ще разгледаме в тази статия е Text Generator. Това е мястото, на което може да направите своя текст да изглежда уникален и да го изтеглите. С изтегления текст може да направите готина щампа за тениска или сувенир.

Избор на текст

На тази страница се визуализира каталог със стилове за текст, от които може да си изберете и използвате за Вашите дизайни. Ако имате идея за нещо конкретно може да го потърсите от полето „Search“. Имайте предвид, че това поле търси навсякъде в сайта и е възмножно за някои ключови думи, да няма намерени резултати.

Изберете линка, който съответства на вашето търсене и го отворете. Ако на страницата, която Ви се отвори има поле в долната част за въвеждане на текст и настройки, това означава, че може да генерирате желания текст.

  1. В това поле може да въведете своя текст.
  2. От тук може да смените шрифта с който е изписан текста.
  3. Размер на текста.
  4. Ефект на текста.
  5. Цвят на текста.
  6. Генериране на изображение за текста.
  7. Финален резултат.

След като въведете желания от Вас текст е препоръчително да промените неговия размер от (3) на 300. По този начин ще получите изображение с максимално високо качество и подходящо за печат на тениска или сувенир.

Създайте ефект на текста

От полето „Ефект на текста“ (4) може да си изберете от множество ефекти, като в нашия случай автоматично е избран ефекта за надписа от сериала Friends.

Под ефектите се намира полето за избор на цвят (5), от където може да си изберете цвета на текста. Недостатък на платформата е, че не можете да променяте цветовете на ефектите на текста.

Генериран на текст

Когато сте готови с настройките натиснете бутона „Generate“ (6). Изчакайте малко и когато надписът е готов ще се появи под бутона. По този начин може да генерерате, колкото желаете надписи за тениски.

Запазване

За да свалите изображението е необходимо само да го издърпате в папка на своя компютър, директно от браузъра. Друг вариант е да натиснете десен бутон от мишката и от появилото се меню да изберете запаметяване на изображението.

След като сте свалили своя надпис може да си направите проект с определена програма или да използвате нашия дизайнер за щампи.

Как се работи с дизайнера за щампи можете да разгледате това упътване „Дизайнер за щампи на Дринкозавър

0 0 votes
Article Rating
Сподели:
Абонирай се
Известие за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments