Тениски за отбор или парти

Тениски за отбор е опция, която добавихме към дизайнера за щампи с цел да улесним максимално поръчването на по-голми и не чак толкова големи 🙂 серии от еднакви като дизайн щампи, но с променливи, например име и номер.

Опцията е подходяща, както за отборни тениски, така и за тиймбилдинги (една чисто българска думичка :Р), момински и ергенски партита, рождени дни и какво ли още не.
Нека надписът „Тениски“ не ви обърква, това не означава, че може да се използва само и единствено за тениски. Може да се ползва за цялата гама продукти, предлагани от магазин Дринкозавър, като фирмени чаши, на които се променя само името на служителя или калъфи за телефон с различни фрази, но еднакви картинки.

Примерно, за ергенското парти ви трябват 10 тениски с един и същи дизайн и основни надписи, но с различни имена, тук на помощ идва „Тениски за отбор“. Какво е нужно да направите, ще ви демонстрирам в тази кратка статия.


Като начало трябва да добавите в раздел „Продукти“ всички размери и цветове към съответния продукт. Иимайте предвид че ако добавите друг продукт, то той се отчита като отделна серия.


Втора стъпка е да си направите шаблона за серията, като позиционирате примерен текст.
Съвет – когато изграждате шаблон с текст е добре да изпробвате как стои дизайна с най-дългия и най-късия текст. По този начин ще може да го оптимизирате и да изглежда добре във всички случаи.
Примерно:

ако имате имената Иван и Анастасия, сами можете да видите разликата в дължината на текста. Ако направите големината на Иван да е максимално по ширината на печата, то името Анастасия ще излиза от него и няма да стои добре. За това е хубаво да понамалите ширината на Иван.


Третата и най-важна стъпка е да параметризирате шаблона, да напишете имената.
Срещу всеки цвят и размер имате по три полета. Не е необходимо да попълвате и трите, а само толкова колкото са ви необходими. Ако променливата например е само име, тогава попълвате само първото поле.

Не забравяйте че имате 10% отстъпка при поръчка на над 9 броя продукта с щампа!

За сега ви пожелавам приятна и весела работа с нашия дизайнер на щампи. Не се притеснявайте да освободите твореца в себе си.

„Мързела не мори, той учи“

Сподели:

Остави коментар

avatar