Тениски за отбор или парти само в 3 стъпки

Тениски за отбор е опция, която добавихме към дизайнера за щампи с цел да улесним максимално поръчването на по-голми и не чак толкова големи 🙂 серии от еднакви като дизайн щампи, но с променливи, например име и номер.

Опцията е подходяща, както за отборни тениски, така и за тиймбилдинги (една чисто българска думичка :Р), момински и ергенски партита, рождени дни и какво ли още не.
Нека надписът „Тениски“ не ви объркв! Това не означава, че може да се използва само и единствено за тениски. Може да се ползва за цялата гама продукти, предлагани от магазин Дринкозавър, като фирмени чаши, на които се променя само името на служителя или торбички с различни фрази, но еднакви картинки.

Примерно, за ергенското парти ви трябват 10 тениски с един и същи дизайн и основни надписи, но с различни имена. Тук на помощ идва „Тениски за отбор“.

Как да направите лесно тениски за отбор или парти?


  1. Като начало трябва да добавите в раздел „Продукти“ желаният продукт и да си направите шаблона за серията, като позиционирате примерен текст, изображения и др.
  2. В следващата стъпка е необходимо да добавите всички размери и цветове към съответния продукт. Имайте предвид, че ако добавите друг продукт, то той се отчита като отделна серия.

Съвет – когато изграждате шаблон с текст е добре да изпробвате как стои дизайнът с най-дългият и най-късият текст. По този начин ще може да го оптимизирате и да изглежда добре във всички вариации.
Примерно:

Ако имате имената Иван и Анастасия, сами можете да видите разликата в дължината на текста. Ако направите големината на Иван да е максимално по ширината на печата, то името Анастасия ще излиза от него и няма да стои добре. За това е хубаво да понамалите ширината на Иван.


3. Третата и най-важна стъпка е да параметризирате шаблона, т.е. да напишете имената.
Срещу всеки цвят и размер имате по три полета. Не е необходимо да попълвате и трите, а само толкова колкото са ви необходими. Ако променливата например е само име, тогава попълвате само първото поле.

Не забравяйте че имате 10% отстъпка при поръчка на над 9 броя продукта с щампа!

За сега ви пожелавам приятна и весела работа с нашия дизайнер на щампи. Ако изпитвате затруднения, не се колебайте да се свържете с нас!

Не се притеснявайте да освободите твореца в себе си.

„Мързела не мори, той учи“

0 0 votes
Article Rating
Сподели:
Абонирай се
Известие за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments