Нова услуга „Тениска с ефект на снимка“

Лятото си отива, а ние все по-често поглеждаме към галерията със снимки и ни се иска отново и отново да преживеем, да споделим емоциите и онези моменти, които сме запечатали на снимките. Правим сторита, пишем постове, качваме снимки в социалните мрежи, за да задържим емоцията за по-дълго време. Отпечатваме снимките, които носят силен емоционален заряд върху чаши, тениски и т.н. или правим подарък на близък човек с важен за него спомен.

НО, отпечатването на фотореалистично изображение на тениска, понякога е сериозно предизвикателство и не винаги отговаря на очакванията (комбинирането на цветове е от изключително значение).

Следейки от години тези тенденции, съвсем естесвтено се роди идеята за услугата „Тениска с ефект на снимка“, с която може да запазите всеки спомен на тениска по един различен и артистичен начин. Необходимо е само да направите поръчка за „Тениска с ефект“ с ваша снимка и ние ще я превърнем във артистично, скицирано изображение. За момента предлагаме два ефекта: Ефект молив и Ефект химикалка, но с времето възнамеряваме да добавим и още много.

За ваше улеснение изображенията се обработват от нашия дизайнер, и когато одобрите визията на артикула, който сте си избрали, ние ще го отпечатаме.

За да се получи максимално добре финалното изображение е необходимо:

  • снимката да бъде с високо качество,
  • фигурите или елементите да са достатъчно приближени.

Ето и няколко примера, как би могла да изглежда вашата Тениска с ефект на снимка:

Ефект на снимка – Молив

Ефект на снимка – Химикалка

Как става поръчването?

Изберете ефекта и тениската

на която искате да бъде поставено изображението.

Поставете картинката

В дизайнера на щампи приложете картинката и текста, които желаете да бъдат направени с ефект.

Поръчайте

След като направите поръчката нашият дизайнер ще изготви проект и ще Ви го изпрати за одобрение.

Колко струва?

За услугата „Ефект на снимка“ се заплаща допълнителна, символична, цена за проект, тъй като това изисква не малко време за изготвяне.
След като получите проект за одобрение, може да направите една промяна по него. Всяка следваща промяна се заплаща според времето за дизайн.

над 9 продукта

20%

Цената е валидна при поръчка над 9 различни продукта с едно и също изображение.

0 0 votes
Article Rating
Сподели:
Абонирай се
Известие за
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments