Партньори

Условия за партньори и дропшипинг на тениски с печат

Предлагаме различни варианти за партньорство, в зависимост от Вашите нужди.

Не се колебайте да се свържете с нас и да обсъдим вариантите за сътрудничество.

На едро

ако искате да направите фирмени, рекламни тениски или тениски за събитие, но цените в сайта ни за единични бройки Ви плашат, не се колебайте да се свържете с нас. За 9+ тениски правим 10% отстъпка. За над 20бр тениски правим отстъпка, според изображението и цвета на текстила. Отстъпката се изчислява и прилага след като е направена поръчката.

Партньори

ако имате канал, през който предлагате тениски (и други артикули) с печат, но нямате необходимото оборудване за производството им, имаме решение за Вас. Предлагаме постоянна отстъпка за единични бройки и срок за изпълнение до 3-4 работни дни и 4-5 работни дни в натоварените сезони. Разполагаме с наш склад с постоянни наличности от най-продаваните артикули, което ни дава възможност да изработваме продукти и в по-кратки от посочените срокове.

Дропшипинг

Освен печат на преференциални цени, предлагаме и опция - изпращане на краен клиент. За допълнителна информация, не се колебайте да се свържете с нас.

Имаме богат опит в сферата на печат на текстил към крайни клиенти и като подизпълнител с изградени дългогодишни отношения с много рекламни агенции и партньори. Стремим се да задоволим нуждите и желанията и на най-капризните ви клиенти.

Рекламна агенция

ако сте рекламна агенция и постоянно получавате запитвания за пълноцветен печат, в малки, средни и големи тиражи, не се колебайте да се свържете с нас. Предлагаме различни отстъпки според тиража, цвета на текстила и изображението.

Дизайнери

ако имате изображения, които искате да разпространите и са подходящи за печат на текстил, ние можем да сме Ви полезни. Предлагаме възможност, да качим вашите изображения на нашия сайт и при всяка реализирана продажба получавате процент.

Колеги

Ако сте наши колеги, но временно имате затруднения с изпълнението на поръчките си, не се колебайте да се свържете с нас

Виж повече в нашия блог!